top of page

Deze vogel is klaar om uit te vliegen


Het is zover: morgen stellen we ons gloednieuwe boek 'Ontmoeten is simpel... maar niet altijd gemakkelijk' voor op de vakgroep Sociaal Werk en Sociale Pedagogiek. Daar waar het hele verhaal begonnen is met mijn thesisonderzoek en vervolgens doctoraatsonderzoek, beiden onder promotorschap van Prof. Michel Vandenbroeck.

OPstaan... — een ontmoeting tussen Onderzoek en Praktijk — doen we morgenochtend met Lieve De Bosscher, (gloednieuw) directeur Dienst Kinderopvang Stad Gent, en een 100-tal genodigden. Voor mij persoonlijk wordt het een moment van vieren. Vieren omdat het een boeiend en verrijkend proces is geweest, vieren dat we met dit boek ook écht iets kunnen teruggeven aan de praktijk, aan de mensen waarover het gaat.


Voor morgen is het reeds full house, maar op donderdag 26 oktober lichten we je graag de rode draad van het boek en de vele ontwikkelde materialen toe in een live webinar georganiseerd door VCOK. Liesbeth Lambert en ikzelf zijn graag jullie gastvrouwen voor een boeiend gesprek over het belang van kleine ontmoetingen:

  • Wat is ontmoeten eigenlijk? Waar gaat het echt over?

  • Wat betekent het om werk te maken van ontmoeting?

  • En last but not least, hoe doe je dat nu?

Tijdens het webinar zoomen we in op de verschillende materialen zodat jij zelf kan voelen wat het boek voor jouw team of netwerk kan betekenen. Luister je graag mee? Meld je dan aan via de website van het VCOK.


Graag tot... één van de volgende ontmoetingen :)


Meer info over het boek vind je op www.ontmoetenissimpel.be

Het boek bestellen kan je via uitgeverij SWP, het VBJK en binnenkort ook de laadzone van Compagnon de route! :)

Hou zeker ook onze rubriek ontmoetingen in het vooruitzicht in de gaten want binnenkort lanceren we onze inspiratiesessies én een heus begeleidingstraject voor 'trekkers' die met hun team meer willen inzetten op ontmoetingen tussen gezinnen. Je hoort nog van ons :)







En route...
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Vimeo - Black Circle
bottom of page